sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Hyvää Isänpäivää hengellinen Isäni!

Kuvassa on ristin muodossa mennyt, tuleva, alitajunta ja tietoisuus.
Kuule Isäni, monta kertaa yritin lähestyä sinua aiemmin elämässäni, usein turhaan. Ajattelin, ettei sinulla koskaan ollut minulle aikaa – mutta sitten ymmärsin sinun olevan ajaton. Luulin, että halusit itsellesi hieman omaa tilaa – mutta sitten tajusin sinun olevan ääretön. Kokeilin mielessäni värittää sinua upeilla sävyillä, jotta voisin kertoa sinusta kaikille mahdollisimman kuvaavasti – mutta sitten oivalsin, että myös musta on jo valmiiksi täydellinen. Joskus ajattelin, että seuraamalla tutkimattomia teitäsi ja sinun liikkeitäsi, oppisin tuntemaan sinut kaikkein parhaiten – mutta sitten huomasin sinun aina pysyvän paikoillaan, ja että vain minä itse liikuin ja kaartelin sinun ympärilläsi, kuin jahdaten omaa häntääni. Halusin pystyä aistimaan sinut ja siksi vietin aikaa suurissa tuskissa, paastoten ja luopuen – mutta sitten aistini hävisivät, ja siinä sinä olit, heti aistien takana. Opiskelin geometriaa ja muoto-oppia, jotta osaisin hahmotella profiilisi paperille – mutta sekin kävi turhaksi, kun jouduin toteamaan, ettei sinulla ole muotoakaan. Opiskelin lukuisia kieliä ja numerojärjestelmiä, jotta osaisin kuvata sinua monimuotoisilla sananparsilla ja runoelmilla – mutta lopulta sinä et tullut tietoisuuteeni ”sanan” kautta, vaan sen, mikä on piilossa kirjainten, numeroiden ja lausunnan takana. Vaikka et koskaan ollut siellä minua varten, sinä silti opetit minulle kaiken ja näytit minulle oikean tien, tien totuuteen, luoksesi.

Vaikka monet sanovat, etteivät he usko sinuun, minua heidän on mahdoton horjuttaa, sillä enhän voisi olla edes olemassa ilman Isääni, sinun Vettäsi ja Henkeäsi. Vaikka fyysinen isäni (ja äitini) oli minut adoptoinut luotasi koko lapsuuteni, nuoruuteni ja osittain aikuisuutenikin ajaksi, minä silti aina kaipasin luoksesi, en koskaan antanut periksi. Kun otit minut vastaan Kotiin, tiesin, ettei mikään ollut tapahtunut turhaan – kaikelle ilmeni tarkoitus. Nyt kerron siitä muillekin – varsinkin heille, jotka epäilevät ja kamppailevat niiden samojen tuskien ja kärsimysten kanssa kuin minä aiemmin. Kerron heille, että ”matalassa majassasi” ovat portit aina avoinna puhtaille sieluille. Sielut, jotka etsivät sinua tosissaan, ja koko tahdossaan, he tulevat sinut myös löytämään. Onhan säädetty: ”Ihminen löytää aina sen, mitä etsii.

Sinä opetit minua rukoilemaan näin: ”Anna minun epäonnistua kaikessa pahassa ja väärässä, niin kovasti ja tuskallisesti, että minä opin tuntemaan sinun tahtosi. Anna minun onnistua kaikessa oikeassa ja hyvässä, niin mahtavasti ja iloisesti, että minä opin tuntemaan sinun tahtosi. Välittämättä itsestäni, sieluni osista, omasta tahdostani, muista ihmisistä ja heidän tahdostaan, tai mistään asioista, anna minun oppia tuntemaan sinun koko tahtosi, sekä tietoisessa mielessäni että alitajuntani syvimmissä syövereissä. Minä hyväksyn tahtosi, ja alistun siihen. Kiitos Isä armostasi, totuudestasi, elämästäsi ja ikuisesta elämästäsi – ne sinä annat kenelle sinä tahdot.


Toivottavasti tämä rukous auttaa muitakin sinua etsiviä sieluja. Hyvää Isänpäivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti